1. Comanda „Adauga in cos”

Alegeți produsul pe care doriți să îl comandați.
Daca dați click pe poza produsului, veți deschide o fereastra in care veti gasi o prezentare completa a lui. Pentru adaugarea produsului selectat in cosul de cumparaturi, apasati butonul „Adauga in cos”. Verificati produsele si modificati cantitatea lor daca doriti.

Completati formularul cu informatiile referitoare la transport, facturare, livrare, etc.

La final apasati butonul „Trimite comanda”. Trimiterea cu succes a comenzii va fi confirmata printr-un email pe care-l veti primi in maxim 2 minute.

2. Comanda prin email

In cazul in care nu doriti sa comandati on-line prin „Adauga la cos”, trimiteti-ne comanda dvs la adresa de e-mail contact@weissclean.ro. Este foarte important ca o data cu trimiterea comenzii, sa trimiti si datele de facturare, adresa de livrare, contactul persoanei ce se va ocupa de primirea comenzii.

3. Comanda telefonica

Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa ne contactati, la unul dintre numerele de telefon 0744690228 unde echipa noastra vă stă la dispoziție cu toate informatiile necesare.

Plata se poate efectua cu cu ordin de plata sau ramburs la curier.

Transportul tuturor comenzilor peste 130 de lei este gratuit. Pentru mai multe detalii vezi https://www.weisclean.ro/livrare