LIVRAREA PRODUSELOR

Echipa Weissclean.ro va aduce comenzile dumneavoastra atat prin intermediul masinilor noastre, cat si prin intermediul firmelor de curierat. Avem o arie de extindere națională și, astfel, se va face oriunde în România in termen de 24 – 48 ore în funcţie de localitatea de destinaţie. În funcție de modalitatea de plată acest timp poate să difere. Marfa va fi livrată direct la adresa specificată în comandă. Impreună cu produsele comandate, veţi primi şi factura corespunzatoare, pe care vă rugăm să o păstraţi.

1. Gratuit

– în 24-48 de ore de la primirea comenzii pentru Bistrița, în termen de 3-4 zile lucrătoare pentru Cluj-Napoca.

2. Gratuit

– pentru comenzi de peste 130 lei TVA inclus, în orice județ al țării unde există centre ale curierilor rapizi, parteneri ai Weissclean.ro. Pentru kilometri suplimentari, transportatorul percepepe taxe suplimentare care vă vor fi comunicate. Excepție fac comenzile deosebite, cu volum ce necesita un transport special si pentru care costul de transport va fi comunicat inaintea finalizarii comenzii.

3. Tarif fix de 15 lei

– pentru comenzi mai mici de 130 lei – TVA inclus in orice județ al tării unde există centre ale curierilor rapizi parteneri ai Weissclean.ro. Excepție fac comenzile speciale, cu volum ce necesita un transport special si pentru care costul de transport va fi comunicat inaintea finalizarii comenzii.